[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1241″ img_size=”200×200″ alignment=”center”][vc_column_text]

Cine suntem noi

Compania SUN POWER CENTER S.R.L a fost infiintata in anul 2012 cu intentia de a importa in romania surse de iluminare sustenabile care nu afecteaza mediul inconjurator.Comercializarea lampilor solare si proiectoarele solare ne ofera oportunitatea sa educam publicul larg de posibilitatile energiei solare ca sursa primara de a ne alimenta electronicele din viata cotidiana.

Misiunea noastra

Sa promovam respectarea naturii si protejarea acesteia, educare si informare a publicului larg de solutiile alternative de energie iar mai ales, aducerea luminii oe baza de baterii in curtile gospodariilor, spatiilor comerciale din Romania si nu numai.

Produse testate

Toate produsele comercializate prin intermediul paginii web www.lampi-solare.ro sunt testate și verificate calitativ pentru asigurarea unei bune funcționări și mai ales să bucure consumatorul.[/vc_column_text][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Termeni și condiții comerciant” tab_id=”1522866543035-6baa527f-cec0″][vc_column_text]Achizitionarea produselor prin intermediul site-ului www.lampi-solare.ro si a partenerilor, implica acceptarea unor termini si conditii prezentate in cele ce urmeaza.

Toate expunerile pe acest site sunt protejate conform Legii Nr.8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.

Continutul site-ului www.lampi-solare.ro si a partenerilor respectiv, imagini, texte, fisiere, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB si alte date se afla in propritetatea SUN POWER CENTER si se afla sub protectia legii privind drepturile de autor.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.lampi-solare.ro si a partenerilor, de a afecta performantele server-ului sau de a accesa datele personale ale altor utilizatori, se va considera tentativa de frauda si se va pedepsi penal conform legislatiei in vigoare de catre autoritatile competente.

Imaginile prezentate, pot suferi mici deosebiri fata de produsele prezentate in showroom precum culoare, aspect, etc…

SUN POWER CENTER are obligativitatea de a informa clientul daca produsul comandat este indisponibil si de a anula livrarea comenzii, implicit de a rambursa valoarea coletului sau a platii facute in avans, intr-un termen de maxim 10 zile lucratoare.

Termenul de livrare va fi comunicat la lansarea comenzii, in functie de comenzile in derulare.

Costul livrarii este de 22 lei prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Daca comanda depaseste suma de 400 lei, livarea este gratuita.

⚠   Livrarea este gratuita doar pentru localitatile ce sunt in raza curierului. In cazul in care localitatea nu este in raza curierului, trebuie sa achitati km. suplimentari de la cel mai apropiat sediul al curierului de unde doriti livrarea coletului.

In cazul in care postati pe site-ul www.lampi-solare.ro si a partenerilor, injurii, continut de natura sexuala, afirmatii amenintatoare sau atacuri la persoana, ne rezervam dreptul de a bloca accesul pe site a acestor personae pe viitor si de a sterge comentariile fara nici un fel de anunt in prealabil.

In cazul in care in baza de date au fost introduse gresit unele informatii privind produsul, precum pretul sau caracteristicile acestuia, iar livrarea nu a fost efectuata, societatea noastra poate anula livrarea produsului respectiv si are obligatia de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroare.

SUN POWER CENTER isi rezerva dreptul de a intarzia sau de a anula livrarea produselor comandate, daca acest serviciu nu se poate realiza din motive independente precum: incendii, inundatii, cutremure, epidemii, greve, conditii meteorologice extreme, proteste sau orice alte impedimente de forta majora.

In baza Ordonantei Guvernamentale O.G.130/2000, clientii persoana fizica au dreptul de a renunta la achizitionare, notificand in scris vanzatorul, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucatoare de la primirea produsului, sau in cazul in care se fac prestari servicii termenul este de 10 zile lucratoare de la data semnarii contractului.

Nu vor fi acceptate returnarea echipamentelor care:

– au fost trimise fara notificare scrisa prin posta, fax sau e-mail.

– au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

– nu au scris pe ambalaj elementele necesare identificarii produsului returnat (numele beneficiarului facturii si date de contact, ID retur)

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala clientului. Valoarea achitata de client se va returna in termen de maximum 30 de zile de la data solicitarii returnarii produsului.

Produsele vor fi inapoiate in ambalajul original, cu etichetele intacte, fara nici o urma de zgarietura sau deterioare ori utilizare, cu documentele insotitoare; daca produsul are sigiliu, acesta nu trebuie desfacut si trebuie returnat sigilat catre SUN POWER CENTER.

Prestarile de servicii, respectiv montaj prosuse vandute pe site, se vor cuantifica intr-un contract de prestari servicii intre cele doua parti (Vanzator/Cumparator).

Orice litigiu aparut intre Vanzator si Cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu se reuseste pe cale amiabila, competenta revine in sarcina instantelor judecatoresti.

ATENTIE:

Ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor primite online, in cazul in care preturile produselor nu sunt listate corect din cauze tehnice, independent de vointa noastra; inainte de a comanda, daca pretul afisat vi se pare dubios, ne puteti contacta telefonic sau prin email, pentru verificarea si confirmarea pretului.

prin acceptarea termenilor și condițiilor, vă oferiți acordul pentru ca datele dumneavoastră (email, telefon) să fie utilizate de către SUN POWER CENTER în scopuri de marketing. NU TRIMITEM SPAM!

datele dumneavoastră personale sunt păstrate confidențiale și nu sunt ditribuite către alte terțe părți ce nu aparțin de SUN POWER CENTER.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Termeni livrare comerciant” tab_id=”1522866543062-6d0232ad-0d57″][vc_column_text]Produsele de pe lampi-solare.ro se livreaza prin intermediul companiilor de curierat existente in Romania. In momentul de fata livrarea comenzilor se efectueaza cu ajutorul Urgentcargus, insa acest aspect se poate schimba oricand pe viitor.

Lampile solare, proiectoarele si dispozitivele cu functioneaza cu energie solara comercializate prin intermediul site-ului lampi-solare.ro sunt ambalate coresponzator in asa fel incat sa ajunga in siguranta la dumneavoastra.

Cost de livrare

Costul de livrare a produselor variaza in functie de localitatea unde doriti a fi efectuata livrarea. Daca localitatea dvs. se afla in raza companiei de curierat costul de livrare este fix si mai exact de 22 lei.

Daca localitatea nu se afla in raza curierului, se vor percepe taxe suplimentare care sunt suportate tot de dumneavoastra.

In cazul in care algoritmii nostrii nu vor detecta exact localitatea dumneavoastra si nu ii vor atribui corect costul de livrare nu este responsabilitatea directa a noastra de a suporta costurile de transport.

Livrare gratuita

Livrarea gratuita este valabila doar pentru comenzile ce depasesc suma de 400 lei si se efectueaza tot prin curier rapid, indiferent de km. suplimentari.

Livrare in afara teritoriului Romaniei

In momentul de fata nu efectuam comenzi in afara teritoriului Romaniei.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Retur produse” tab_id=”1522867281647-014ec268-10c8″][vc_column_text]

Produsele comercializate de SUNPOWER CENTER S.R.L. prin intermediul website-ului labuget.ro pot fi returnate in 14 zile de la data achizitionarii acestora indiferent de motivul de retur exercitat de consumator, conform O.U.G. 34/2014.

Produsele ce se califica pentru retur

✅ Produsele ce nu au suferit modificari fizice (zgarieturi, crapaturi, lovituri, ciobituri etc.)

✅ Produsele ce sunt complete din punct de vedere al kit-ului de accesorii inclus

✅ Produsele ce nu au suferit modificari fizice ale ambalajului (indoituri, rupturi, deteriorari, etc.)

✅ Produsele ce nu au suferit modificari ale modului de functionare (extensii de cablu, inlocuiri de butoane, leduri sau alte elemente ale carcasei etc.)

✅ Produsele ce functioneaza in parametrii normali datorita unei daune cauzate de consumatori (exceptie fac produsele ce au fost livrate defecte sau produsele ce s-au defectat in urma utilizarii conventionale a acestora)

Produsele ce nu se califica pentru retur

❌ Produsele ce au suferit modificari fizice

❌ Produsele cu elemente lipsa din pachet

❌ Produsele care au ambalajul deteriorat sau inexistent

❌ Produsele ce au suferit modificari ale modului de functionare sau care au fost desfacute

❌ Produsele care au elemente cruciale functionarii inlocuite (ex.: acumulatori)

❌ Produsele ce nu mai functioneaza in parametrii normali sau deloc datorita nerespectarii instructiunilor de utilizare sau datorita unei daune fizice

Marea majoritate a produselor ce le gasiti pe domeniul lampi-solare.ro (sau la afiliati) sunt testate in prealabil inainte de livrare ori aleatoriu la nivel de lot, asta pentru a minimiza sansa ca acestea sa fie livrare cu defecte de functionare. Insa niciodata lucrurile nu pot fi garantat, astfel unele modele posibil sa exercite defectiuni din fabrica.

In cazul acesta tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic la 0754-833-991 sau prin email la adresa contact@lampi-solare.ro.

Detaliati problema iar noi o sa va oferim anumite solutii universale de rezolvare a problemei (resetarea produsului, incarcarea produsului pentru minim 12 ore la lumina soarelui in timp ce este oprit etc.). In cazul in care acesta tot nu functioneaza il putet returna fara probleme.

Pregatire pentru retur

Produsul este plasat in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile suplimentare ce au fost in pachet. Se apeleaza la firma de curierat cu care s-a efectuat livrarea, apoi produsul se preda curierului.

Cost retur

In cazul in care produsul este returnat din pricina nefunctionarii corespunzatoare, returul produsului este suportat de noi, impreuna cu livrarea unui produs nou inlocuitor.

In cazul in care produsul este returnat din alte motive ce nu tin de buna functionare a produsului, costul este suportat de dvs.

Trimitere retur

Completeaza formularul de retur de mai jos in asa fel incat sa inregistram returul. Dupa ce confirmam, poti ambala produsul si chema curierul.

Confirmare retur

Dupa ce produsul a sosit la sediul nostru si a fost inspectat ca respecta conditiile de retur, o sa va contactam pentru confirmarea returului si ca sa va putem returna suma de bani sau sa va livram un produs inlocuitor testat.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/2″][tbay_productcategory category=”225″ number=”40″ columns=”2″][/vc_column][/vc_row]

Categorii produse