Luni – Vineri: 10:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 12:00

0770779843

Despre proiectul LaBuget

Despre proiect

La Buget este un proiect pornit din pasiune pentru tehnologie si gadgeturi interesante pentru casa sau afacerea ta.

In principal a pornit de la ideea ca nu gaseam accesoriile/electronicele de care aveam nevoie la un pret corect. Mai mult decat atat produsele ce erau gasite pe magazinele online din Romania nu se ridical la nivelul asteptarilor mele, astfel eram nevoit sa import.

Astfel la finele anului 2016 am inceput sa pun primele idei pe hartie in ceea ce priveste proiectul, ca ulterior in 2017 sa fac demersurile necesare punerii acestuia in practica.

Website-ul impreuna cu toate retelele de socializare sub brand-ul „Labuget” sunt administrate de societatea comerciala privata ULDUMAN GLOBAL S.R.L.

LaBuget.ro este un magazin online unde gasiti accesorii, gadgeturi si diverse articole de imbracaminte si nu numai, la preturi accesibile cu livrare rapida in toata tara.

Provenienta produselor

Majoritatea produselor disponibile in magazinul online LaBuget sunt de provenienta Chineza, Japoneza sau din Europa.

Livrarile se efectueaza din stoc-ul propriu, articolele sunt testate ca sa indeplineasca standardele de calitate si o parte din produse beneficiaza de garantie de conformitate.

Slogan

Sloganul site-ului este „Produse calitative labuget”. In prima instanta facem referinta la o gama vasta de produse ce este disponibila pe website si de calitatea lor. Fiecare comanda fiind plasata doar de la furnizori de incredere ce au produse in conformitate cu standardele europene

Categorii produse