In momentul de fata efectuam livrari doar pe teritoriul Romaniei. In ceea ce priveste extinderea catre alte tari in vederea livrarii este doar o posibilitate luata in considerare insa fara o data curenta de punere in aplicare.

Tariful de livrare este variabil in functie de: valoarea comandata si localitatea de unde plasati comanda.

Informatii generale despre livrareAveti posibilitatea sa optati la expedierea produselor prin intermediul firmei de curierat rapid PrioriPost. Acestia au acoperire nationala si nu percep km. suplimentari pentru localitatile unde nu au puncte de livrare. Livrarea se efectueaza in 24 – 48 ore. Costul expeditiei este de 20 lei.

Informatii generale despre livrare

A doua posibilitate de livrare este prin intermediul Postei Romane. Posta are cea mai buna acoperire din tara si este recomandata livrarea prin posta daca locuiti intr-un sat sau comuna de dimensiuni mai mici sau nu va deranjeaza sa ridicati coletul de la oficiul posta. Livrarea se efectueaza in 2-4 zile lucratoare. Costul livrarii este de 10 lei.

Livrarea gratuita in Romania

Daca comandati produse de peste 180 lei, valoarea transportului este suportata integral de catre LaBuget. Livrarea se va efectua prin intermediul PrioriPost. Daca valoarea comenzii depaseste 99 lei aveti transport gratuit asigurat prin serviciile Postei Romane.