Daca aveti o intrebare si nu este inglobata in sectiunea de raspunsuri, va rugam sa utilizati formularul de contact.

Da, aveti livrare gratuita in Iasi la comenzi mai mari de 50 lei (doar in orasul Iasi) si livrare prin curier rapid gratuita in tara la comenzi mai mari de 250 lei.

Costul de livrare prin Posta Romana este de 10 lei iar costul prin curier rapid este de 20 lei. Pentru livrarea prin curier rapid nu se percepe taxa pentru km. suplimentari.

Livrarea prin Posta dureaza in medie 2-4 zile lucratoare. Livrarea prin curier rapid dureaza in medie intre 24 si 48 ore.

Daca locuiti intr-o zona o idee mai izonata din Romania, va recomand sa utilizati livrarea prin Posta Romana, insa daca optati pentru livrarea prin curier rapid nu ar trebui sa fie probleme (desi posibil ca timpul de livrare sa fie exact cu cel al Coletariei Simple oferit de Posta Romana)

Da, se poate plati ramburs la livrare.

Da, labuget.ro suporta plata cu cardul prin intermediul serviciului de plati mobile sigure MobilPay.

Da, in cosul de cumparaturi poti selecta plata prin transfer bancar catre contul de ING Bank RO12INGB0000999907330209

Plata prin MobilPay se autorizeaza aproape instant iar plata prin Transfer bancar se efectueaza in maxim o zi lucratoare de la efectuarea transferului.

In mod normal, odata cu validarea comenzii, coletul este predat in aceiasi zi curierului (daca comanda este plasata inainte de orele 16:00)

Completeaza formularul de aici si asigurate ca produsul este exact in forma in care a fost livrat (fara defecte, deteriorari ale ambalajului, fara modificari fizice sau de functionalitate). Dupa ce returul este confirmat de labuget.ro (telefonic sau prin email) puteti ambala produsul si sa-l livrati prin intermediul metodei de livrare prin care a fost primit. Costul transportului este suportat de dumneavoastra.

Contravaloarea produselor returnate se efectueaza in 2 – 14 zile.  Include *costul de transport si rambursarea se face prin transfer bancar sau prin mandat postal.

 

*contravaloarea returului, ca efect a retragerii din contract, include si costul de tranport doar in cazul livrarii Standard oferite de Ulduman Global S.R.L.

Contravaloarea produselor returnare este efectuata prin transfer bancar la un cont furnizat de dumneavoastra sau prin mandat postal cu detaliile de receptionare furnizate de dumneavoastra. Comunicarea detaliilor pentru finalizarea returului se face prin email, telefon sau prin intermediul formularului.

Contravaloarea produselor returnare este efectuata prin transfer bancar la un cont furnizat de dumneavoastra.

Suntem in parmanenta dezvoltare a serviciilor si interactiunii cu dumneavoastra, de asta dorim sa instauram un simt de incredere si onestitate, astfel facem publice modurile in care procesam datele dumneavoastra.

Politica cookies

Date cu caracter personal