11.Datele cu caracter personal

11.1 Datele cu caracter personal ce includ: Nume, adresa de email, adresa fizica, numere de telefon sau orice fel de alte informatii de natura personala sunt securizate si stocate pe serverul nostru fara ca persoanele neautorizate sa poate avea accesul la ele.

11.2 Compania Ulduman Global S.R.L. (administrator legal www.labuget.ro) nu colecteaza alte informatii cu caracter personal (decat cele mentionate mai sus) prin intermediul formularului de contact sau prin intermediul formularului de comanda.

12.Scopul colectarii datelor cu caracter personal

12.1 Scopul principal al colectarii datelor cu caracter personal sunt

-onorarea comenzilor catre clienti in conditii optime

-onorarea retururilor de catre clienti in parametri ideali

-ofertare sau alte mijloace de marketing direct

-onorarea garantiilor (unde este cazul)

-scopuri financiar contabile

-pentru colectarea debitelor sau a creditelor pe cale amiabila sau in instanta

-in vederea comunicarii informatiilor aferente concursurilor si promotiilor

13.Destinatarii prelucrarii datelor cu caracter personal

13.1 Destinatari legali ce sunt eligibili pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site-ul www.labuget.ro ro sunt Ulduman Global S.R.L. si companiile terte cu care Ulduman Global S.R.L. are contracte incheiate (ex. vanzatorii din sectiunea Plaza a paginii web).

13.2 Conform Legii nr. 677/2001 clientul/potentialul client are oricand dreptul sa actioneze direct asupra datelor cu caracter personal ce-i apartin, astfel daca aveti neclaritati sau nelamuriri ne puteti contacta la adresa [email protected]

13.3 Refuzul prelucrarii datelor cu caracter persona pentru marketing sau alte scopuri de publicitate poate fi onorat oricand, insa refuzul colectarii nu se aplica si pentru executarea contractelor incheiate, colectarea debitelor sau recuperarea creantelor.

14. Siguranta datelor cu caracter personal

14.1 Toate paginile unde se prelucreaza date cu caracter personal sunt criptate prin intermediul unui certificat SSL generat anual. Astfel se asigura desfasurarea fluida si fara problema a inregistrarii de noi conturi, comenzi sau trimitere de formulare de contact.

14.2 Datele cu caracter personal (adrese fizice, adrese email si numele) sunt stocate in siguranta si nimeni decat persoanele autorizate au acces la ele.

14.3 Siguranta datelor dumneavoastra este foarte importanta, de asta va sfatuim sa aveti un comportament preventiv atunci cand plasati comezi in mediul online. (datele sensibile sa le introduceti doar de pe adrese securizate private, sa nu folositi module sau browsere obscure, sa nu instalati soft-uri piratate s.a.m.d)