Luni – Vineri: 10:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 12:00

0770779843

Date cu caracter personal

11.Datele cu caracter personal

11.1 Datele cu caracter personal ce includ: Nume, adresa de email, adresa fizica, numere de telefon sau orice fel de alte informatii de natura personala sunt securizate si stocate pe serverul nostru fara ca persoanele neautorizate sa poate avea accesul la ele.

11.2 Compania Ulduman Global S.R.L. (administrator legal www.labuget.ro) nu colecteaza alte informatii cu caracter personal (decat cele mentionate mai sus) prin intermediul formularului de contact sau prin intermediul formularului de comanda.

12.Scopul procesarii datelor cu caracter personal

12.1 Scopurile principale al procesarii datelor cu caracter personal sunt

-onorarea comenzilor catre clienti in conditii optime

-onorarea retururilor de catre clienti in parametri ideali

-ofertare sau alte mijloace de marketing direct

-onorarea garantiilor

-scopuri financiar contabile

-pentru colectarea debitelor sau a creditelor pe cale amiabila sau in instanta

-in vederea comunicarii informatiilor aferente concursurilor si promotiilor

13.Destinatarii prelucrarii datelor cu caracter personal

13.1 Destinatari legali ce sunt eligibili pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site-ul www.labuget.ro ro sunt Ulduman Global S.R.L. si companiile terte cu care Ulduman Global S.R.L. are contracte incheiate (ex. vanzatorii din sectiunea Plaza a paginii web).

13.2 Conform Legii nr. 677/2001 clientul/potentialul client are oricand dreptul sa actioneze direct asupra datelor cu caracter personal ce-i apartin, astfel daca aveti neclaritati sau nelamuriri ne puteti contacta la adresa contact@labuget.ro

13.3 Refuzul prelucrarii datelor cu caracter persona pentru marketing sau alte scopuri de publicitate poate fi onorat oricand, insa refuzul colectarii nu se aplica si pentru executarea contractelor incheiate, colectarea debitelor sau recuperarea creantelor.

14. Siguranta datelor cu caracter personal

14.1 Toate paginile unde se prelucreaza date cu caracter personal sunt criptate prin intermediul unui certificat SSL generat anual. Astfel se asigura desfasurarea fluida si fara problema a inregistrarii de noi conturi, comenzi sau trimitere de formulare de contact.

14.2 Datele cu caracter personal (adrese fizice, adrese email si numele) sunt stocate in siguranta si nimeni decat persoanele autorizate au acces la ele.

14.3 Siguranta datelor dumneavoastra este foarte importanta, de asta va sfatuim sa aveti un comportament preventiv atunci cand plasati comezi in mediul online. (datele sensibile sa le introduceti doar de pe adrese securizate private, sa nu folositi module sau browsere obscure, sa nu instalati soft-uri piratate s.a.m.d)

15. Durata procesarii datelor cu caracter personal

15.1 Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt procesate pentru o perioada aferenta modului de colectare a informatiei.

EMAIL

abonare newsletter sau orice alt formular ce nu include formularul de comanda (unde se trimit oferte, promotii, noutati): perioada de stocare este in concordanta cu acordul dumneavoastra ca sa va trimitem aceste mesaje. Odata trimisa notificarea de incetare adresa de email va fi eliminata din baza noastra de date definitiv.

formularul de comanda: perioada de stocare este determinata de capacitatea noastra de a indeplini comanda cu succes, pentru a indeplini returul cu succes si totodata determinata de capacitatea noastra de a va informa de oferte curente si siguranta contului dumneavoastra.

Insa acest lucru este total in controlul dumneavoastra. Daca in orice punct doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie eliminate din baza noastra de date tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe email sau prin intermediul sectiunii de contact. Insa aici sunt aplicate limitari ce tin de scopurile financiar contabile.

NUME, PRENUME, ADRESA, TELEFON MOBIL, ADRESA IP

formularul de comanda: formularul de comanda este principalul si unicul mod prin care colectam aceste date personale. Scopul este unul financiar contabil si pentru a onora comanda/returul/garantia cu succes. Datele acestea pot fi eliminate din baza de date a site-ului, insa nu pot fi eliminate din programul de contabilitate.

15.2 Eliminarea datelor cu caracter personal se face imediat odata cu primirea notificarii, exceptie de la aceasta regula sunt datele necesare pentru recuperarea creantelor, datele utilizate in scopuri financiar contabile si executarea contractelor.

16. Control deplin asupra datelor dumneavoastra

Pentru oricare motiv, ce urmare o are eliminarea datelor dumneavoastra personale din baza noastra de date, o puteti initia prin simpla contactare a companiei Ulduman Global SRL prin adresa de email contact@labuget.ro sau printr-o scrisoare scrisa la adresa Str. Saivanului NR.7, Comanesti, Judetul Bacau.

Ce trebuie sa includa scrisoarea sau formularul de eliminare a datelor cu caracter personal:

  • Nume si prenume
  • ID comanda (optional)
  • Adresa de email
  • Adresa fizica
  • Numar de telefon

Odata identificata evidenta in baza noastra de date o sa fiti notificat. Urmatoarea notificare va fi cea de eliminare din baza de date. Notificarile vor fi furnizate pe adresa de email utilizata in trimiterea formularului (prin scrisoare fizica, prin sectiunea de contact de pe site sau email direct la adresa contact@labuget.ro)

Categorii produse